Ankerprogramma

Wat?

Wij hebben het voornemen mensen waarbij we betrokken raken te blijven helpen. Waar in het huidige zorgstelsel vaak gestreefd wordt naar het zo snel mogelijk behalen van doelen en afbouwen van zorg, weten wij dat dit in de praktijk niet altijd zo werkt. Wij hebben beiden gemerkt dat wanneer je een behandeling doorlopen en afgesloten hebt dat niet betekent dat je voor de rest van je leven nergens meer hulp bij nodig zult hebben. Daarom vinden wij het belangrijk de mogelijkheid te hebben om contact te houden en beschikbaar te blijven voor zolang dat gewenst is, zonder einddatum. Zo kun je altijd even sparren met iemand die jou en/of je gezin kent. Ook kunnen wij in een telefoongesprek doorverwijzen naar één van de velen experts die wij in ons bestand hebben, zodat je direct geholpen kan worden.
Het grote voordeel hiervan is dat je een bekend gezicht hebt, iemand die jou en de problematiek kent, en de expertise heeft om je even verder te helpen. Of dit nu door een kort telefoongesprek is, of met een doorverwijzing.

Voor wie?

Iedereen die af en toe iemand nodig heeft die achter of naast hen staat en mee kan denken.

Wat kost het?

Het Ankerprogramma is een abonnement: je betaalt maandelijks of jaarlijks een bedrag waarvoor je altijd met je vragen bij ons terecht kunt. De intake is altijd gratis. Zie het als de wegenwacht, maar dan voor jezelf of je kind: je betaalt een vast bedrag en hoeft niet bij te betalen wanneer je onze hulp nodig hebt. Dan hoef je maar te bellen en we staan voor je klaar!

Ankerprogramma

€121 per jaar

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt in het Ankerprogramma. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.