Basiscursus Tourette

Wat?

Je hebt net gehoord dat je kind of jij zelf Gilles de la Tourette heeft. Je hebt hier een beeld bij en hopelijk bij het verkrijgen van de diagnose wat informatie gekregen over wat dit inhoudt. We merken helaas dat er nog veel onwetendheid is. Mensen moeten zelf het internet op om uit te zoeken wat nu feit en fictie is. Waar ze goed aan doen in het ondersteunen van een Touretter, of hoe als Touretter jouw eigen hoofd eigenlijk werkt.
Om Touretters en hun omgeving (ouders/leerkrachten/familie/vrienden) een beter beeld te geven van Gilles de la Tourette hebben we deze cursus ontwikkeld. We bespreken wat Tourette is, welke bijkomende problemen we vaak zien, hoe het in je hoofd werkt en wat je kunt doen om de negatieve kanten van Tourette te verminderen. Daarnaast is het een mooie kans voor uitwisseling van ervaring en lotgenotencontact.

Voor wie?

Ouders, leerkrachten, volwassenen met Tourette of andere betrokkenen. Laat vooral ook opa’s en oma’s aanschuiven!

Wat kost het?

Basiscursus Gilles de la Tourette

€45 per scherm incl. btw

Cursus via Zoom, drie avonden van maximaal 1,5 uur

Data

Onze volgende cursus staat gepland op 22 en 25 mei en 1 juni van 19.30u-21.00u. Geef je interesse door door onderstaand formulier in te vullen.

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt in de Basiscursus Tourette. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.