Begeleiding en ondersteuning voor (jong)volwassenen

Wat?

Het leven met Gilles de la Tourette (en eventuele andere aandoeningen) kan soms best pittig zijn. Opleiding, werk, relaties, gezinsleven, noem maar op. Wij bieden begeleiding en ondersteuning voor (jong)volwassenen op al deze gebieden. Samen gaan we op zoek naar de balans in je leven en kijken we naar wat je wel en niet wil en kan bereiken. Het is daarbij belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en om de juiste informatie te hebben om dat te doen. Ook leren we je hoe om te gaan met je Tourette en waar nodig helpen we daar ook andere gezinsleden bij. We zetten onze ervaring in om ervoor te zorgen dat je het leven kunt leiden waar jij voor kiest, zonder dat je overvraagt wordt. Samen kijken we naar wat er goed gaat, waar nog verbetering kan zijn en hoe we dit gaan inzetten. We blijven waar nodig en wenselijk betrokken via het Ankerprogramma en bieden zo duurzame ondersteuning.

Voor wie?

(Jong)volwassenen met Gilles de la Tourette en hun omgeving.

Wat kost het?

Wij hanteren vaste uurtarieven voor verschillende begeleidingsvormen. Het uurtarief is afhankelijk van het aantal uren wat wordt afgenomen. De intake is altijd gratis.

1-2 uur

€82,50

3-15 uur

€67,50

16+ uur

€57,50

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.