Gezinsbegeleiding

Wat?

Wanneer een gezinslid Gilles de la Tourette, ADHD, dwang, angst en/of stemmingsproblemen heeft, heeft dit invloed op het gehele systeem. Wij bieden gezinsbegeleiding waarbij we ervoor gaan zorgen dat iedereen in het gezin de juiste voorlichting krijgt en weet wat de aandoeningen die er spelen inhouden. We kijken samen wat iedereen kan doen om goed voor zichzelf te zorgen, daarnaast leren we je hoe om te gaan met je eigen aandoening(en) of de aandoening(en) van je gezinslid. We zetten onze ervaring in om ervoor te zorgen dat je gezin als geheel functioneert en er minder kans is om overbelast te raken, iets wat we helaas te vaak zien bij bijv. ouders van een kind met Tourette of dwang. Samen kijken we naar wat er goed gaat, waar nog verbetering kan zijn en hoe we dit gaan inzetten! We blijven waar nodig en wenselijk betrokken via het Ankerprogramma en bieden zo duurzame ondersteuning.

Voor wie?

Voor gezinnen waarbij bij één of meerdere gezinsleden sprake is van Gilles de la Tourette, ADHD, dwang, angst en/of stemmingsproblemen.

Wat kost het?

Wij hanteren vaste uurtarieven voor verschillende begeleidingsvormen. Het uurtarief is afhankelijk van het aantal uren wat wordt afgenomen. De intake is altijd gratis.

1-2 uur

€82,50

3-15 uur

€67,50

16+ uur

€57,50

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.