Individuele begeleiding

Voor individuele begeleiding maken we onderscheid tussen Novamee Coaching en losse consulten. Het verschil is dat het bij Novamee Coaching echt gaat om een traject, waarbij een plan wordt gemaakt en waarbij je naar een doel toewerkt. Dit is dan ook een traject van enkele maanden lang, waarbij steeds wordt gekeken naar de vooruitgang die is geboekt en de weg naar de doelen in de gaten wordt gehouden. Losse consulten zijn gesprekken die eenmalig of herhaaldelijk kunnen plaatsvinden, waarbij in wordt gegaan op een probleem wat op dat moment speelt. Dit zijn daarom losse gesprekken.

Wat wij bieden

Novamee Coaching

NovameeCoaching bestaat uit drie elementen, je persoonlijk kompas, je voortgangslijn en één of meerdere korte contactmomenten per week. Samen met je coach stel je acties vast en tijdens elk gesprek wordt je kompas bijgesteld. Op je voortgangslijn wordt je vooruitgang per week geregistreerd.

Losse consulten

Eén of meerdere consulten voor volwassenen met een aandoening, ouders, leerkrachten of andere geïnteresseerden. Dit kan ook in groepsvorm, zoals een los consult met ouders en grootouders.