Novamee coaching

Wat?

Novamee Coaching is een laagdrempelige manier van coachen die we gebruiken voor volwassenen en kinderen met, maar ook zonder Tourette. Novamee Coaching bestaat uit drie elementen, je persoonlijk kompas, je voortgangslijn en één of meerdere korte contactmomenten per week. In je persoonlijk kompas staan onder andere je doelen en de acties die je op korte termijn gaat uitvoeren. Samen met je coach stel je deze acties vast, tijdens elk gesprek wordt je kompas dus bijgesteld. Op je voortgangslijn wordt je vooruitgang per week geregistreerd.
De contactmomenten zijn jouw stok achter de deur. Eén, twee of drie keer per week word je gebeld door jouw persoonlijke coach die je vraagt hoe het gaat met de doelen, acties en voortgang. Ook kijken we op welke vlakken we je kompas aanvullen voor de week die komt. Een contactmoment duurt gemiddeld tien minuten, genoeg om je op weg te helpen, makkelijk in te passen in je agenda.

Voor wie?

Voor volwassenen en kinderen met of zonder diagnoses, die hun doelen willen bereiken en hun leven een stukje makkelijker of mooier willen maken.

Wat kost het?

Intake waarbij je je persoonlijke Novamee kompas invult
1x per week 10min coachingsgesprek
Intake waarbij je je persoonlijke Novamee kompas invult
2x per week 10min coachingsgesprek
Intake waarbij je je persoonlijke Novamee kompas invult
3x per week 10min coachingsgesprek

Losse intake van 1u waarbij je jouw persoonlijke Novamee kompas invult. Wanneer je kiest voor een coachingstraject om de in het kompas gestelde doelen te gaan bereiken, dan is deze intake gratis.

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.