Rust & Reflectiedagen

Wat?

Soms is het goed om er even uit te zijn, een paar dagen voor jezelf te nemen. Om buiten je eigen omgeving te zijn en écht even tot rust en tot jezelf te komen. Dit kan tijdens de Rust & Reflectiedagen.
Terwijl het leven door raast, nemen we even de tijd om diep adem te halen. We maken samen de balans op. We kijken naar welke rollen jij vorm geeft in je dagelijks leven, waar je je tijd aan besteedt en welke kant je op wenst te gaan de komende tijd. Aan het eind van het weekend heb je weer helder zicht op waar je heen wilt, en op welke manier je daar kunt komen.
Er is ruimte voor meditatie, ontspanning, gezellig samen zijn, reflectieoefeningen, ademwerk en het helemaal leegmaken van je hoofd.

Voor wie?

Volwassenen 16+

Wat kost het?

Inclusief één overnachting, lunch, diner en ontbijt

Eén extra overnachting (excl. extra maaltijden)

Data

Er zijn nog geen nieuwe data gepland. Ben je geïnteresseerd? Vul hieronder je naam en mailadres in en wij nemen contact met je op.

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.