Voorlichting voor de klas

Wat?

Voor klasgenoten kan het soms wat gek overkomen wanneer een leerling tics heeft. Ook kunnen ze soms last hebben van geluidjes in de klas, zeker wanneer ze niet weten waar het vandaan komt. We adviseren altijd dat de leerling zelf een spreekbeurt of presentatie geeft over Tourette en hoe de andere leerlingen kunnen helpen (zoals bijvoorbeeld met het negeren van de tics). Om welke reden dan ook is dit soms niet mogelijk. Dan kunnen wij voorlichting geven aan de klas. Deze zal worden aangepast op de leerling en voorafgaand zullen we dan ook in overleg gaan met zowel school als ouders en leerling.

Voor wie?

Wanneer het om wat voor reden niet mogelijk is dat de leerling zelf een spreekbeurt of presentatie geeft over Tourette, maar dit wel wenselijk is in de klas. Wij overleggen hierbij altijd met de leerling zelf, deze heeft de regie wanneer het gaat om het voorlichten van de klas.

Wat kost het?

Deze bedragen zijn excl. reiskosten en reistijd van 39ct per km vanuit Veldhoven. Deze tarieven zijn exclusief btw. Gemeenten en scholen betalen geen btw, particulieren wel.

Voorlichting

€165

1u voorlichting aan docenten of klas
20min voorgesprek met school
20min voorgesprek met ouders

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.