Voorlichting voor leerkrachten

Wat?

Kennis over Tourette is vaak erg beperkt op scholen. Wij komen dan ook graag voorlichting geven, waarbij we niet alleen de basisinformatie overbrengen, maar ook tips geven die aangepast zijn op de leerling in kwestie. Hiervoor spreken we voorafgaand aan de voorlichting kort met zowel school als de ouders van de leerling. Zo kunnen we de voorlichting goed afstemmen op jullie hulpvraag. De voorlichting duurt ongeveer een uur, waarbij voldoende tijd is om vragen te stellen.

Voor wie?

Scholen die graag iets meer willen weten over Tourette en wat basis tips en tricks zoeken om hun leerling met Tourette beter te kunnen begeleiden. Is er een specifieke hulpvraag die meer inzicht en gedetailleerde aandacht nodig heeft? Dan is observatie & advies wellicht meer passend. Neem vooral even contact met ons op om te overleggen wat het beste bij de situatie past.

Wat kost het?

Deze bedragen zijn excl. reiskosten en reistijd van 39ct per km vanuit Veldhoven en exclusief btw. Gemeenten en scholen betalen geen btw, particulieren wel.

Voorlichting

€165

1u voorlichting aan docenten of klas
20min voorgesprek met school
20min voorgesprek met ouders

Contact

Vul dit formulier in om je aan te melden of aan te geven dat je interesse hebt. Heb je interesse in meer of weet je het nog niet zo goed? Dat is geen probleem. Wij nemen z.s.m. contact met je op en kijken samen verder.